På tisdag väntar en av säsongens mest prestigefyllda matcher och ett lokalderby. Vi åker till Grenadjärvallen för att spela mot lokalkonkurrenten Rynninge IK.

Rynninge IK stod för en minst sagt en svag insats under fjolårssäsongen där man efter en vass avslutning till slut klarade kontraktet. I år har laget som leds av huvudtränaren Peder Hessel börjat knackigt och ligger näst sist med sina 5 poäng. Man har spelat bra men inte lyckats få med sig poängen, laget har ett tätt spel vilket gör att det blir målsnålt både framåt och bakåt men med lite finslipningar kan man lyckas bra och då bli jämnare i spelet. Nu är man revanschsugen efter den snöpliga förlusten på slutminuterna i sista matchen.

Syrianska IF har haft en bra start och man har varit starkast på sina hemmamatcher vilka man har kontrollerat bra. Bortamatcherna däremot har varit väldigt blandade med toppar och djupa dalar. Vid seger har Syrianska chansen att hänga med i toppen på allvar.

Vilket gör denna match ytterst intressant ur flera vinklar, man räknar med en storpublik och vackert väder med underhållande fotboll.

maj 9, 2016

2 comments on “Lokalderby väntar på tisdagen

  1. After study few of the articles on your blog nowadays, and i love your method of blogging. I tag it to my favorites net web site list and will be checking back soon. Please visit my web site too and let me recognize your thought.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *