Han kvitterade till 2–2.Örebro Syrianska dominerade. Då avgjorde Lidköping – på tilläggstid.

– Riktigt tungt, säger Martin Alp efter 2–4. Örebro Syrianska öppnade piggt mot Lidköping.

Tog ledningen i den 13:e minuten genom lagkaptenen Basel Gorgis. – Vi ägde matchen i början. Men vi måste göra fler mål på de chanser som vi skapar. Jag hade, bland annat, ett antal lägen som jag borde ha utnyttjat, säger anfallaren Martin Alp, 20. Lidköping var desto mer effektivt. Vände på steken före paus. – I andra halvlek fortsatte vi att vara spelförande. Vi satte press på dem, och de hade svårt att hantera oss. Alp klev in i handlingen på allvar i den 62:a minuten. Kvitterade till 2–2. – Det kom till ett instick, och jag tog med mig bollen i löpningen.

Sedan var det bara att trycka dit den. Syrianska vaskade fram de klart hetaste möjligheterna i slutskedet. Men på en fast situation på stopptid avgjorde – Lidköping. Västgötaklubben spädde sedan på till 4–2. – I mina ögon skulle vi haft tre poäng med oss, men tvyärr var Lidköping bättre på att avsluta än vad vi var.

Riktigt tungt att förlora en match som man har dominerat. Hur går ni vidare från nederlaget? – Vi får släppa det här fort. Det är i toppen som vi vill vara med, och då kan man inte gå runt och deppa, säger Martin Alp. Örebro Syrianska ligger på åttonde plats och står på tolv poäng efter åtta omgångar av division 2 norra Götaland.