Idag tar folkets lag emot Grebbestads IF i en viktig hemma match, efter många poängtapp i de sista matcherna är det dags att stå upp och visa vad vi är kapabla till på plan.

Spelarna måste visa en lagmoral och vilja vinna igen, vi får dock inte glömma att publiken som är väldigt viktig måste ner och visa sitt stöd för laget. Vi har de rätta förutsättningarna att vara ett starkt division 2-lag, för detta måste vi mobilsera våra krafter och visa en solidaritet.

Örebro Syrianska IF har gjort bra ifrån sig i de senaste två matcherna med oavgjorda mot topplagen Gathoid och Skövde och man är på gång att ta sig ur den tillfälliga formsvacka man var i. Tyvärr saknar man sin lagkapten vilket gör att flera får gå fram ett steg och visa vad man kan.

Grebbestad IF ligger på en 12:e plats strax efter Rynninge IF och senast förlorade man mot Skoftebyns IF med 0-2 men man har också slagit Rynninge och Gathoid. Det är alltså ett oberäkneligt lag som tar och ger mycket.

Välkommen att visa hjärta på Örnsro IP kl.16.00!

juni 18, 2016

2 comments on “Syrianska går för tre viktiga poäng – Stå upp för ditt lag

  1. This is a right weblog for everyone who wants to discover this topic. You know much its nearly difficult to argue with you (not too I really would want…HaHa). You actually put a whole new spin with a topic thats been revealed for a long time. Excellent stuff, just great!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *