Oavgjort mot Lidköping

Örebro Syrianska tappade en ledning och hamnade i ett underläge för att sedan kvittera matchen till 2-2. Syrianska öppnade starkast och kunde redan efter 4 minuter ta ledningen efter mål av Martin Alp. Syrianska hade därefter ytterligare lägen att utöka ledningen men istället kunde Lidköping först kvittera på frispark och därefter ta ledningen innan halvlek.

Till andra halvlek fortsatte Syrianska att ösa på och återigen var det Martin Alp som höll sig framme och kunde göra sitt andra för dagen. Slutresultatet skrevs därmed till 2-2 i en match som dominerades av Syrianska, men där Lidköping var det mer effektiva laget i förhållande till antalet målchanser.

Spelet var dock positivt och laget får en boost inför den svåra bortamatchen på lördag mot serieledande Skövde AIK. Till matchen har Syrianska åter tillbaka Stefan Hannason och Samuel Oki från avstängning.