Örebro Syrianska är fortsatt obesegrade under försäsongen efter att man besegrat Syrianska IF Kerburan med 1-4 borta i Västerås.

Örebro Syrianska skapade matchens första farlighet efter bara tre minuter när Linus Lamu kom fri mot målvakten, men denna gång stod målvakten i vägen. Det dröjde dock inte länge innan Örebro Syrianskas övertag omsattes till ett mål. I minut 35 slog Basel Gorgis in kvällen första mål på Solid Park Arena då han snyggt placerade in en frispark. Snyggare var 0-2 målet som Oskar Nar prickade in, fint framspelad via inlägg från Rabi Mourad.

Tio minuter in i andra halvlek låg Linus Lamu bakom 0-3 när han spelade fram Martin Alp som styrde in bollen. Amar Bukva hann också med ett mål innan Örebro Syrianska bekantingen Lukman Murad reducerade till 1-4 via en straffspark.

På torsdag är det dags igen, denna gång är det en avgörande kvalmatch till Svenska Cupen, matchen spelas på torsdag 18:30 på Karlslund Arena.