Örebro Syrianska besegrade FK Bosna i genrepet inför division 2 premiären med 1-5. Örebro Syrianska kom in till matchen med ett i stort sett ordinarie lag.

Laget fick dock en dålig start, för redan efter 25 kunde FK Bosna ta ledningen. Det dröjde dock inte länge till att Amar Bukva kunde kvittera efter ett fint kombinationsspel av trion där framme. Drygt tio minuter senare var Martin Alp framme för att skriva in sig i målprotokollet och 1-2 resultatet höll sig in till halvtidsvilan.

Syrianska rivstartade den andra halvleken med flera bra möjligheter till att göra mål, men det dröjde till den 69:e minuten innan utdelningen kom. Stefan Hannason kunde kyligt och väldigt skickligt placera in 1-3 via frispark. Sedan rann det iväg och Martin Alp gjorde både 1-4 innan han fullgjorde sitt hattrick till 1-5.

Nästa match Syrianska spelar är den så efterlängtade premiären mot Linköping. Matchen spelas på bortaplan på Linköping Arena, lördag den 8 april kl. 16.00. Vi ses där!