Äntligen är det dags för hemmapremiär, dock spelas årets första hemmamatch på Karlslund Arena då Örnsro IP ännu inte är spelbar. Division 2 2017 drog igång redan förra helgen när Örebro Syrianska mötte FC Linköping City borta. På långfredagen klockan 14.00 är det äntligen dags för hemmapremiär när Boo FF besöker Karlslund Arena.

Efter en tuff premiärförlust borta mot FC Linköping City är det nu dags för dem rödgula att snabbt ladda om för hemmapremiär i division 2 mot Boo FF under långfredagen. Syrianska åkte på en tuff förlust senast efter en spelmässigt svag första halvlek och en andra halvlek som började bra men som dessvärre påverkades negativt av ett kontroversiellt domarbeslut där domaren visade ut Linus Lamu som därmed missar matchen imorgon.

Motståndarlaget Boo FF, tidigare Nacka FF, är inne på sin femte säsong i division 2. Efter uppgången 2013 har laget etablerat sig i divisionen och varit med i toppen och fightats. I förra helgens seriepremiär fick man dock se sig besegrade av Södertälje FK med 0-1.

Varmt välkomna till hemmapremiären på Karlslund Arena klockan 14:00 under långfredagen och även om vädret inte är det bästa, hoppas vi ändå på en varm och härlig tillställning!