Örebro Syrianska föll med 1-0 (0-0) mot BK Forward i årets första träningsmatch på konstgräset på Trängens IP På ett småkyligt Trängen premiärspelade Örebro Syrianska under lördagseftermiddagen.

BK Forward stod för motståndet när de rödgula testade sina vingar i matchspel för första gången i år. Det var en jämn match överlag med två spelskickliga lag men det var också tydligt att vi är precis i början på en försäsong. Efter en jämn första halvlek startade Forward bäst i andra halvlek och kunde via Daniel Björkman på straff göra matchens enda mål. Straffen tog i stolpen och studsade på ryggen på Semir i målet innan den gick in i mål. Örebro Syrianska pressade mot slutet av halvleken på för en kvittering men matchen slutade med 1-0 seger för Forward.