Det har blivit en tradition att inför varje säsong ta fram ett officiellt matchprogram. Under nästa vecka kommer årets matchprogram att presenteras och finnas tillgängligt under hemmamatcherna. Dessutom kommer matchprogrammet nå ut till ca 4000 hushåll runtom i länet. Nu du kan läsa matchprogrammet digitalt på vår hemsida under fliken klubben.

Matchprogrammets innehåll kommer att bestå av en presentation av sponsorer, organisation, visioner, styrelsens ord, marknadsavdelning, milstolpar, ungdomsverksamheten, lagen i Div 2 NS, spelprogram och givetvis årets matchtrupp och lagledare.

– Vi ser detta som en positiv sak i föreningen att ta fram ett professionellt matchprogram varje säsong för att våra sponsorer och laget ska kunna synas genom att profilera oss som ett starkt varumärke som sticker ut från mängden, säger marknadsansvarig Barsom Oktay

maj 8, 2018
open

X