Örebro Syrianska IF kan med stor glädje meddela att Fratelli Örebro går in som ny samarbetspartner till klubben för säsongen 2019.

-Vi är väldigt glada över att Fratelli Örebro vill stödja vår satsning och vara med på resan, säger Marknadsansvarig Barsom Oktay

Fratelli Örebro är en Italiensk restaurang med noga utvalda råvaror med tonvikt på kvalitet. Hos Fratelli finner du en mix mellan modern design, skön puls och personlig service vilket skapar en atmosfär som du gärna återvänder till. Man erbjuder även förstklassig catering för både mindre och större sällskap. Man serverar lunch varje dag och kvällsmenyn består utav b.la pizza , pasta, sallader och antipasti samt efterrätter där man har den populära “Nutellapizzan” Fratelli hittar du på Kungsgatan 19.

www.fratelliorebro.se

019-12 21 10

Kungsgatan 19

mars 5, 2019
open

X