Det blev tung förlust i seriefinalen mot Stenungsund på bortaplan. Matchen slutade 2-1 till hemmalaget, en seger som inte spelglade matchbilden.

Örebro Syrianska började matchen piggt och skapade chanser att ta ledningen, och tog ledningen efter 15 min via fransmannen Yoaan Fellrath. Strax innan paus kom kvitteringen 1-1.

I match minut 70 kunde Stenungsund ta ledningen 2-1. Efter ledningsmålet för Stenungsund försökte Örebro Syrianska jaga en kvittering trots en man mer i 15 min då målskytten fick sitt andra gul kort. Tyvärr lyckas Stenungsund ta alla tre poäng och det betyder att Stenungsund är fortsatt serieledning med 25 poäng, och Örebro Syrianska på andra plats. Fem poäng skiljer lagen åt.