Örebro Syrianska besegrade Vänersborgs IF med 4-0 (1-0) på Vänersvallen. Yoan Fellrath gav Örebro Syrianska ledningen i den första halvleken.
Segern var Örebro Syrianska:s andra raka seger.

Efter en ganska jämn inledningen lyckades Örebro Syrianska ta ledningen strax innan halvtid. Ebrima Jaiteh slog en perfekt pass till Yoan Fellrath. Fellrath tog ned bollen, gjorde sin försvarare och sköt snyggt in bollen över målvakten. Vänersborg höll därefter i bollen mest utan att skapa några lägen och Syrianska går in i halvtidsvilan med en 1-0 ledning inför andra halvlek.

I den 60:e matchminuten lyckades Ebrima Jaiteh snyggt nicka in 0-2 på hörna. 3-0 kom via straff i matchminut 70 där Linus Lamu enkelt kunde placera in den bakom Vänersborgs målvakten.

Resterande delen av matchen hade Örebro Syrianska IF total kontroll på händelserna ute på planen. I den 83:e kunde Albin Ödberg snyggt placera 0-4 och ett resultat som stod sig matchen ut.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Vänersborg på 13:e plats och Örebro Syrianska på andra plats.