Örebro Syrianska tar som serieledare på lördagen emot IFK Tidaholm hemma. Efter en storvinst borta mot Torslanda senast hoppas man hålla i den goda formen.

Syrianska toppar för tillfället div 2 norra götaland endast en poäng före tvåan Stenugnssund. Formen är minst sagt god efter 4-0-vinst borta mot Torslanda senast. Men många tuffa matcher kvarstår på spelschemat och då flera lag valt att haka på i toppen så har de rödgula knappast råd med alltför många poängtapp. Syrianska kommer till spel med i princip full trupp tillgänglig med förhoppningar om tre nya pinnar i toppstriden.

IFK Tidaholm placerar sig på en blygsam niondeplats inför den 17:e omgående av seriespelet. Senast fick man se sig besegrat av ett bättre Gauthiod (0-3) och dessförinnan tog man en 3-1-vinst hemma mot Vänersborgs IF. Siktet är inställt på att undvika den absoluta bottenstriden och varje poäng väger tungt när säsongen så småningom drar ihop sig.

augusti 8, 2019