Örebro Syrianska besegrade Sävedalens IF med 0-2 (0-0) på Vallhamra. Linus Lamu gav Örebro Syrianska ledningen i den andra halvlek och Mirza Turan som avslutade målskyttet i slutet av andra halvlek med sitt första mål för år. Segern var Örebro Syrianska:s fjärde raka och fortsatt serieledning.

Efter en ganska jämn inledningen tog Örebro Syrianska över allt mer och skapade flera chanser och borde tagit ledningen med både 1 och 2-0 men 0-0 står sig halvleken ut.

I den 58:e matchminuten lyckades Albin Ödberg snyggt komma genom Sävedalens försvar men blir fälld och Linus Lamu kunde enkelt placera 0-1 ledning.

Resterande delen av matchen hade Örebro Syrianska IF total kontroll på händelserna och dominerade spelet. I den 87:e kunde Mirza Turan snyggt placera 0-2 och ett resultat som stod sig matchen ut.

Stort plus till försvarspelet ute på plan idag. Sävedalen skapar inte en enda målchans och har inget skott på mål idag.