Örebro Syrianska tog en tidig ledning borta mot IFK Åmål genom Tobias Nilsson, och kunde sedan genom en helt överlägsen insats vinna bekvämt med 0-4.

Örebro Syrianska chockade publiken, med att ta ledningen med 0-1 efter knapp sju minuter genom Tobias Nilsson som skruvade in sitt andra mål för året. Innan halvtidsvilan, kunde Albin Ödberg skriva in sig i målprotokollet och ge Örebro Syrianska 0-2 ledningen till halvtid.

I den andra halvleken var Örebro Syrianska det bättre laget, och kunde utöka ledningen till 0-3 genom Albin Ödberg i matchminut 59. Och Linus Lamu kunde  enkelt avsluta detta med sitt 18 mål för säsongen och trycka dit 0-4 71 matchminuten. Segern innebär att Örebro Syrianska behåller serieledningen med sex omgångar kvar.