Örebro Syrianska och Texas Longhorn Örebro har haft ett långvarigt samarbete i flera år, ett samarbete som nu fortsätter även under säsongen 2020 som är historiskt då det är första gången klubben spelar i div 1. Ett halvt stenkast från Svartån hittar du Texas Longhorn på Kungsgatan. Ingen gäst hos Texas Longhorn lämnar någonsin missnöjd, pank eller hungrig! Grillat kött, ribs, burgare, goda vegetariska alternativ, frostade glas, härliga människor! Blir inte mycket bättre än så! Texas Longhorn erbjuder dig en upplevelse med god kvalitativ mat i en familjär atmosfär!

— Texas Longhorn Örebro med Bulent Basmaci är en trogen samarbetspartner som varit med sen dem öppnade i Örebro. Det är alltid ett nöje att besöka Texas Longhorn där man alltid får ett trevligt bemötande säger marknadsansvarig Barsom Oktay, som är nöjd över att samarbetet fortsätter under 2020.

www.texaslonghorn.se/orebro

februari 7, 2020

4 comments on “Samarbetspartners 2020: Texas Longhorn Örebro

  1. Almost all I can say is, I’m not sure what to express! Except certainly, for the great tips which have been shared within this blog. I’ll think of a million fun approaches to read the articles or blog posts on this site. I’m sure I will finally take a step employing your tips on those things I could not have been able to address alone. You are so innovative to let me be one of those to profit from your valuable information. Please know how much I enjoy the whole thing.

  2. I precisely had to thank you very much all over again. I’m not certain what I could possibly have undertaken without the entire tactics discussed by you about this situation. Entirely was a very difficult problem for me, however , seeing a specialized strategy you handled that took me to cry for joy. Now i’m grateful for the service and as well , wish you realize what an amazing job you happen to be carrying out instructing the rest with the aid of your blog. I’m certain you haven’t got to know all of us.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *