Efter fyra matcher under försäsongen har Örebro Syrianska fortfarande inte vunnit. Mot seriekonkurrenten Sylvia blev det en klar förlust med hela 5-1 (2-1).

Föra veckan åkte man på förlust mot FC Trollhättan med 0-1 och under lördagen var det dags för den fjärde träningsmatchen under 2020. Motståndarna, Sylvia, öppnade matchen på Östergötaporten i Norrköping med ett ledningsmål redan i den sjunde minuten. Sylvia kunde utöka ledningen till 2-0 efter 17 minuter. Strax innan halvtid kunde Nabil Osman reducera till 2-1 som även blev resultat till paus.

I den andra halvleken kunde Sylvia dryga ut till 5-1. Det blev också slutresultatet.

Örebro Syrianska spelar nästa träningsmatch bort mot, IF Karlstad Fotboll på bortaplan söndag den 8 mars.

IF Sylvia – Örebro Syrianska IF 5-1 (2-1)