Eftermiddagens match mot IF Karlstad Fotboll slutade 1-2 till Örebro Syrianska efter 0-2 i halvtid. Tobias Nilsson inledde målskyttet genom att sätta en frispark direkt i mål och 0-1 var ett faktum. Ebrima Jaiteh kunde i den 37 minuten utöka till 0-2.

Örebro Syrianska åkte till Karlstad med nästan full trupp för att matcha mot IF Karlstad Fotboll och fick en drömstart, redan i den 11:e matchminuten kunde man ta ledningen med 0-1 genom Tobias Nilsson via frispark. Man kunde sedan i matchminut 37 utöka ledningen till 0-2 via Ebrima Jaiteh. Innan första halvlek var slut skulle dock IF Karlstad Fotboll reducera. 1-2 till Örebro Syrianska blev också slutresultatet och laget tog sin första seger på försäsongen.

IF Karlstad Fotboll – Örebro Syrianska IF 1-2 (1-2)