FG Larsson Tryckeri, en trogen samarbetspartner till Örebro Syrianska IF som trycker matchprogrammet och matchbladet fortsätter som partner även under det historiska 2020 då div 1 spel stundar.

FG Larsson Tryckeri vilar på en trygg grund.
Det är ett familjeföretag i fjärde generationen som startades 1911.
I många år har dem varit ett utpräglat etikettryckeri och dem har utvecklat både sig själva och konsten att trycka. Men utvecklingen fortsätter och man är med och leder den vidare. Nu är FG Larsson Tryckeri ett komplett tryckeri med hög flexibilitet och med miljöns bästa för ögonen. Lösningarna på kundernas önskemål finns alltid bakom hörnet tack vare företagets mångsidighet.

Styrkan ligger i att det historiska flätats samman med det nya och ger möjligheter utan begränsningar. Med deras digitala tryck har dem tagit mångsidigheten och det obegränsade till dem. Det är fantasin som sätter gränserna idag, inte maskinerna. FG Larsson Trycker allt från broschyrer, flyers , rollups, foldrar, affischer, beachflaggor och massa annat.

Tel: 019-30 86 20
SINGELVÄGEN 10, 702 36 Örebro
www.fglarsson.se

mars 16, 2020

2 comments on “Samarbetspartners 2020: FG Larsson Tryckeri

  1. There couple of interesting points at some point here but I don’t determine if every one of them center to heart. There exists some validity but I will take hold opinion until I consider it further. Good post , thanks and then we want more! Added onto FeedBurner in addition

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *