Vi kan stolt presentera Johnells Örebro som fortsatt samarbetspartner till Örebro Syrianska IF inför säsongen 2020. Man kommer även ha med sin logga på matchtröjan i år.

Johnells är en av Sveriges äldsta och bäst etablerade multi brand-kedjor för högkvalitativa märkeskläder som Gant, Hugo Boss, Eton, Tiger m.fl. På Johnells jobbar man oavbrutet med att söka upp och handplocka plagg från nya trender samtidigt som man värnar traditioner, kvalitéer och klassiska snitt. Johnells etablerades 1893 och har idag ett flertal butiker runt Mälardalen och en webbshop.

– Marknadsansvarig Barsom Oktay är oerhört stolt att Johnells Örebro fortsätter som fortsatt samarbetspartner till Örebro Syrianska IF, då det är en av Örebroarnas absoluta favoritbutiker när det gäller märkeskläder. Vi hoppas på ett långt och framgångsrikt samarbete, och vi kommer b.la ha en VIP-kväll på Johnells Örebro likt den vi hade under 2019.

Johnells i Örebro hittar du på Stortorget 10 som drivs utav Joakim och Pernilla Wong. Man driver idag en av Örebros snyggaste klädbutiker där man jobbar med högkvalitativa märkeskläder och servicen gentemot kund är oerhört viktig i deras sätt att arbeta. Man har ett brett utbud utav kläder för Man, Kvinna och Kids. Du hittar b.la kostymen till festligheterna, den snygga kappan, vårjackan, pikétröjan, dem snygga plaggen för barnen och även accessoarer, plaggen som finns i butiken är noga utvalda och avvägda ut av dem själva.

www.johnells.se
Stortorget 10
019-10 11 83

maj 4, 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

open

X