Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelade idag att de allmänna råden till idrotten ändras från och med den 14 juni. Detta gör det möjligt att starta upp tävlingsverksamheten för all svensk seniorfotboll. Örebro Syrianska startar upp serien hemma mot Täby FK på Örnsro IP 13/14 juni.

Regeringens förbud mot att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar för fler än 50 personer gäller fortsatt. Även Folkhälsomyndighetens allmänna råd till idrottsrörelsen om att begränsa antal åskådare och undvika trängsel kvarstår. Följaktligen är det inte möjligt att spela matcher inför publik.

maj 29, 2020

26 comments on “Klartecken för start av seniorfotbollen

  1. Hello there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?I’m kinda paranoid about losing everything I’veworked hard on. Any recommendations?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *