Äntligen är det dags för det vi alla har väntat på. På söndag tar vi emot Täby FK på Örnsro IP med matchstart 13.00.

I och med rådande omständigheter kommer matcherna i Ettan tyvärr spelas inför tomma läktare och vi vet inte när vi får ha er fantastiska supportrar på plats tillsammans med oss på arenorna. Nu när ni inte får möjlighet att uppleva stämningen på plats så kan ni istället följa alla våra matcher via SportExpressen Play. Passa på att skaffa abonnemang på SportExpressen Play där ni genom ett månadsabonnemang har tillgång till samtliga matcher i Ettan, och mycket mer!

Inför säsongen köpte de etablerade bolagen NTM och Bonnier News upp rättigheterna till livesändningarna av Ettan, vilket i förlängningen innebär att SportExpressen tillsammans med lokalmedietitlar (i vårt fall NA/Mittmedia) kommer sända Ettan-matcherna under säsongen. Utöver Ettan sänder även SportExpressen Play andra tävlingar som exempelvis Elitettan (damer), Division 2-3 (herrar) och försäsongsmatcher i ishockey i Hockeyallsvenskan och SHL.

SportExpressen Play: Registrera ett konto

Na.se: se matchen 

juni 11, 2020

87 comments on “Se Örebro Syrianska på SportExpressen Play

  1. Amazing! It’s as if you recognize my mind! A person appear to know therefore much relating to this, as if you wrote it in it or something. We believe which you could do with some images they are driving this content house a bit, besides that, this really is informative weblog publish. A excellent read. I will certainly return.

  2. Can I just now say thats a relief to find someone that truly knows what theyre speaking about on the web. You certainly learn how to bring a problem to light and earn it critical. The best way to should check out this and can see this side from the story. I cant think youre no more common since you absolutely possess the gift.

  3. [url=https://doxycyclineforsale.life/#]doxycycline 250 mg tabs[/url] doxycycline 100mg acne

  4. [url=https://zithromaxforsale.shop/#]zithromax capsules 250mg[/url] zithromax 500 mg for sale

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *