Örebro Syrianska stod för en historisk seger i Ettans första omgång när man hemmaslog Täby FK med 1-0 på Örnsro IP. Stora segerorganisatörer var Dildar Caliskan som höll nollan och målsskytten Linus Lamu. 

Efter en lång försäsong för Örebro Syrianska som har tränat sedan januari har nu säsongen äntligen börjat. Söndagens hemmapremiär på Örnsro IP, tog Örebro Syrianska emot Täby FK. Fjolårets skyttekung, Linus Lamu, slog till direkt i den 15:e minuten då Täbyförsvaret misslyckas med en rensning, bollen studsar på Ebrima Jaiteh och fram till Linus Lamu som lyfter bollen över målvakten. 1-0 stod sig till halvtid.

Örebro Syrianska inledde andra halvlek mer aggressivt, tog för sig mer och det blev tydligt att den här eftermiddagen inte tillhörde bortalaget. Örebro Syrianska skapade flera kvalificerade chanser genom Elyio Turkan och Martin Alp. 1-0 segern stod sig dock till slutsignalen. Den historiska första vinsten garnerades med en nolla i protokollet för insläppta mål.

Örebro Syrianska IF 🆚 Täby FK 1-0
▪️Målskyttar: Linus Lamu 15’
📌Idag 14 juni, 13:00 – 🇸🇪Ettan Fotboll
📺  NA/Mittmedia – SportExpressen play
🏟 Örnsro IP 

juni 14, 2020

110 comments on “Historisk seger för Örebro Syrianska

  1. Unsure what game to play? Start your game discovery on our homepage or pick a game from any of these popular categories: Monday, November 1, 2021 Many Options – Do you want to focus on building fortifications, or on hiring more troops? Should you train soldiers, or riflemen… or dragons? How much money should you keep in your treasury, and how much should you spend on your forces? The range of strategic and tactical options in LittleWarGame is yours to explore! You can play select versions of mobile games for free online right at Miniclip.com without the need to own a mobile phone. If you have a mobile phone you can try the games for free on Miniclip and then download them to your iPhone, Android or Windows Phone to play on the go.
    https://deanoerg209753.blogdomago.com/7986494/playing-roblox-on-pc
    Everyone can sign up for Zoom for free, however, your time on a conference call is limited to 40 minutes.If you want to spend more time playing games on Zoom, one member of the group will need to sign up.If your friends work from home, it is likely someone will have access to a premium account already so ask around.If you do need to sign up, you can pay and cancel monthly.Over the festive period, Zoom dropped the capped time to allow everyone unlimited access.Everyone participating will need access to WiFi or 4/5G. The stronger the connection, the better the quality of the line.You will also need one of the games above to pay! A Zoom get-together doesn’t get much easier than this. Decide on a Hallmark Christmas movie to watch, make yourself a festive cocktail, and drink up according to the rules!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

open

X