Örebro Syrianska såg ut att gå mot första förlusten – men på övertid slog Eliyo Turkan till och räddade poäng åt Örebro Syrianska.

Efter att ha besegrat Täby på hemmaplan i premiären med matchen enda mål, var det matchen igen och Örebro Syrianska åkte på onsdagen österut för att möta Nyköping BIS.

Det var en offensiv och chansrik match mellan Nyköping och Örebro Syrianska under onsdagen. Örebro Syrianska tog tag i takpinnen direkt från start. Det blev dock bara utdelning en gång före paus, då Marcus Karlsson i 26:e minuten nickade in ett ledningsmål. Men trots många chanser så fick man nöja sig med 0-1 ledning i halvtid

Hemmalaget kom upp med en kvittering med dryga 20 minuter kvar av ordinarie tid, och i första övertidsminuten gjorde Nyköping också vad som såg ut som ett segermål.

Men Eliyo Turkan ville annorlunda. Kvitterade två minuter senare, och såg till Örebro Syrianska fick med sig en poäng hem till Örebro. Trots en poäng är det en stark laginsats.

⚽️ Nyköping BIS ? Örebro Syrianska IF 2-2 (0-1)
Marcus Karlsson 0-1 26’, Eliyo Turkan 2-2 92’
? 17 juni, 19:00 – ??EttanFotboll