Örebro Syrianska möter på onsdagskvällen klockan 19:00 IF Brommapojkarna på hemmaplan när Ettan går in i sin femte omgång.

Fyra omgångar är avklarade och den femte står för dörren när Ettan nu går in i ett intensivt skede. För Örebro Syrianskas del innebär det att laget gör sin första match av två under denna vecka när klubben på onsdagen tar sig an IF Brommapojkarna på hemmaplan, med avspark klockan 19:00.

Säsongen har inletts på ett strålande sätt där Syrianska är obesegrade och skrapat ihop hela åtta poäng på fyra omgångar. Örebro Syrianska åkte i lördags till grannen på väster för vad som kom att bli en tät kamp mot Karlslund IF FK i derbyt. Till slut åkte laget hem från Karlslund Arena med en poäng efter en 1-1 match där Rödgul försvarade sig väl mot hemmalaget. Till matchen mot Brommapojkarna får man tillbaka flera spelare som saknades senast.

I det täta spelschemat är det därför match redan på onsdag. Formstarka och seriefavoriten IF Brommapojkarna kommer på besök till Örnsro. Efter ett tufft fjolår där man slutade på 15:e plats i Superettan och nedgraderades till Ettan. 

IF Brommapojkarna är ett av seriens allra stabilaste lag och har i enlighet med förhandstipsen hakat på i toppen av tabellen i detta tidiga skede av säsongen. Senast blev det oavgjort hemma på Grimsta IP, trots vändning från 0-2 till 3-2 kunde Team TG FF kvittera till 3-3 på övertid.

Information om publik
I och med rådande omständigheter kommer matcherna i Ettan tyvärr spelas inför tomma läktare och vi vet inte när vi får ha er fantastiska supportrar på plats tillsammans med oss på arenorna.

Sändning av match
Inför säsongen köpte de etablerade bolagen NTM och Bonnier News upp rättigheterna till livesändningarna av Ettan, vilket i förlängningen innebär att SportExpressen tillsammans med lokalmedietitlar (i vårt fall NA/Mittmedia) kommer sända Ettan-matcherna under säsongen.

Sportexpressenplay:
https://www.sportexpressenplay.se/fotboll/ettan

NA/Mittmedia:
https://www.na.se/sport

⚽️ Örebro Syrianska IF  🆚 IF Brommapojkarna📌1 juli, 19:00 – 🇸🇪EttanFotboll
📺  NA/Mittmedia – SportExpressen play
🏟 Örnsro IP

Mattias Kurt
juni 30, 2020

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *