Örebro Syrianska tar sig på söndagen klockan 16:00 an IFK Berga borta på Bergavik IP i Ettans sjätte omgång.

Fem omgångar är avklarade och den sjätte står för dörren. För Örebro Syrianskas del innebär det att laget gör sin andra match av två under denna vecka när klubben på söndagen beger sig till Kalmar för att jaga tre viktiga poäng.

Säsongens utmärkta start följdes av förlust mot seriefavoriten IF Brommapojkarna med 0-1 hemma på Örnsro IP. Örebro Syrianska jämna steg under matchen, en styrka som vi ska ta med oss till matchen mot IFK Berga för att ta hem tre viktiga poäng hem till Örebro.

IFK Berga fick i mars en friplats till Ettan då disciplinnämnden beslutade att degradera Syrianska FC till division två. IFK Berga har fått en tuff start på säsongen och ligger sist efter fem omgångar. Senaste matchen, borta mot Sollentuna senast blev det förlust med 3-0 efter 0-0 i paus.

Information om publik
I och med rådande omständigheter kommer matcherna i Ettan tyvärr spelas inför tomma läktare och vi vet inte när vi får ha er fantastiska supportrar på plats tillsammans med oss på arenorna.

Sändning av match
Inför säsongen köpte de etablerade bolagen NTM och Bonnier News upp rättigheterna till livesändningarna av Ettan, vilket i förlängningen innebär att SportExpressen tillsammans med lokalmedietitlar (i vårt fall NA/Mittmedia) kommer sända Ettan-matcherna under säsongen.

Sportexpressenplay:
https://www.sportexpressenplay.se/fotboll/ettan

NA/Mittmedia:
https://www.na.se/sport

⚽️ IFK Bergs 🆚 Örebro Syrianska IF
📌 5 juli, 16:00 – 🇸🇪EttanFotboll
📺 NA/Mittmedia – SportExpressen play
🏟 Bergavik IP

Mattias Kurt
juli 4, 2020

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *