Örebro Syrianska möter på lördag Gefle IF FF hemma på Örnsro IP i sin fjärde hemmamatch med avspark klockan 13:00.

Örebro Syrianska åkte i onsdags till Kalmar för vad som kom att bli en tät kamp mot jumbon och även nykomlingarna IFK Berga. Till slut åkte laget hem från Småland med tre poäng där de rödgula försvarade sig väl mot hemmalagets fasta situationer. Mot Gefle saknar laget viktiga kuggen Tobias Nilsson som är avstängd efter fått sitt fjärde gula kort för säsongen. 

I det täta spelschemat är det match redan på lördagen då formstarka Gefle IF FF kommer på besök till Örebro. Efter ett tufft fjolår där klubben slutade på en 11:e plats i Ettan har Gefle inlett årets säsong på ett betydligt mer lovande sätt.

Efter de inledande segrarna mot Sollentuna och Team TG åkte Gefle på en 1-2 förlust mot nykomlingen IFK Haninge. I de senaste omgångarna vann Gefle med 1-4 borta mot IFK Luleå och i den senaste matchen i onsdags, fick Gefle nöja sig med 0-0 hemma mot topplaget IF Sylvia.

Information om publik
I och med rådande omständigheter kommer matcherna i Ettan tyvärr spelas inför tomma läktare och vi vet inte när vi får ha er fantastiska supportrar på plats tillsammans med oss på arenorna.

Sändning av match
Inför säsongen köpte de etablerade bolagen NTM och Bonnier News upp rättigheterna till livesändningarna av Ettan, vilket i förlängningen innebär att SportExpressen tillsammans med lokalmedietitlar (i vårt fall NA/Mittmedia) kommer sända Ettan-matcherna under säsongen.

Sportexpressenplay:
https://www.sportexpressenplay.se/fotboll/ettan

NA/Mittmedia:
https://www.na.se/sport

⚽️ Örebro Syrianska IF 🆚 Gefle IF FF
📌 11 juli, 13:00 – 🇸🇪EttanFotboll
📺 NA/Mittmedia – SportExpressen play
🏟 Örnsro IP

Mattias Kurt
juli 10, 2020

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *