Örebro Syrianska besegrade Linköping City med 1-3 lördagens träningsmatch borta på Linköping Arena efter att efter att Yoan Fellrath nätet två gånger och Laurie Bell kunde sätta ditt slut resultatet 1-3.

▪️ MATCHDAG
⚽️ FC Linköping City 🆚 Örebro Syrianska IF 1-3
▪️Yoan Fellrath 2, Laurie Bell
📌 1 augusti, 13:00 – 🇸🇪Träningsmatch
📺 nej
🏟 Linköping Arena

augusti 2, 2020

108 comments on “Seger i träningsmatchen mot Linköping

  1. I’ve been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this website. Studying this info So i am happy to convey that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I discovered just what I needed. I such a lot surely will make certain to don?t disregard this web site and give it a look on a relentless basis.|

  2. Pingback: htc vive sex games

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

open

X