Örebro Syrianska hade en riktigt tung match borta mot Frej, och förlorade med hela 4-0 (2-0) i omstarten av Ettan Fotboll.

Det blev dock en tung förlust borta mot Frej Täby i den tionde omgången. Det spelskickliga Frej tog tidigt tag i matchen och släppte sedan aldrig taget. Albin Mörfelt hann med att träffa stolpen innan han i matchminut 15 tryckte dit 1–0 vid Dildar Caliskans vänstra stolpe. Detta efter att Örebro Syrianska slagit bort bollen enkelt i uppspelsfasen vilket gav Frej ett guldläge.

Slarv i Örebro Syrianska upprepade sig precis innan paus när man tappade markering på en hörna. Ouattara Mohammed Aziz kunde enkelt nicka dit 2–0

Den andra halvleken blev inte roligare för Syrianska. Olle Edlund kunde utöka Frejs ledning två gånger om och i minut 66 fastställa slutresultatet. 4–0.