De rödgula flyger till Luleå för match på onsdagen, den här gången med riktning mot  Nyabvallen och mötet mot IFK Luleå. Säsongens andra möte med Luleå står för dörren i den 19:e omgången av Ettan med matchstart 16:00.

Med ett par tunga förluster i ryggen och med en viktig match framför sig hemma mot IK Frej gjorde Örebro Syrianska på lördagen precis vad som krävdes. Genom en riktig kämpa insats på Örnsro IP lyckades laget framför ett antal supportrar knipa tre viktiga poäng genom en 1-0-seger, där Yoann Fellrath blev matchhjälte. Laget flyger till Luleå utan några avstänga spelare eller skador, för att plocka tre viktiga poäng.

Motståndarna IFK Luleå kommer till matchen med sju raka matcher utan seger. Luleålaget har släppt in 37 mål och är därmed det lag tillsammans med Team TG, Nyköping BIS och IFK Berga som släppt in flest mål i Ettan. Klubben befinner sig på en tolfte plats i tabellen, strax bakom Örebro Syrianska, som har bättre målskillnad men samma poäng.

Sändning av match
Inför säsongen köpte de etablerade bolagen NTM och Bonnier News upp rättigheterna till livesändningarna av Ettan, vilket i förlängningen innebär att SportExpressen tillsammans med lokalmedietitlar (i vårt fall NA/Mittmedia) kommer sända Ettan-matcherna under säsongen.

Sportexpressenplay:
https://www.sportexpressenplay.se/fotboll/ettan

NA/Mittmedia:
https://www.na.se/sport

▪️ MATCHDAG
⚽️ IFK Luleå 🆚 Örebro Syrianska IF 
📌 23 September, 16:00 – 🇸🇪EttanFotboll
📺  NA/Mittmedia – SportExpressen play
🏟 Nyabvallen

Mattias Kurt
september 22, 2020

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *