Örebro Syrianska siktar på att ta sin andra raka seger inför lördagens match mot Täby FK på Vikingavallen med matchstart 13:00. Det kommer att krävas en hundraprocentig prestation för att åka hem med samtliga poäng mot ett väldigt skickligt Täby FK.

Efter fem segerlösa matcher tog Örebro Syrianska en viktig seger i förra omgången. För exakt en vecka sedan kom den efterlängtad seger när tabelljumbon Nyköping kom till Örnsro IP och besegrades med 2-0.

Mot Täby FK borta är målsättningen att upprepa bedriften – och dessutom göra slut på en tråkig svit i den 24:e omgången av ettan, genom att ta en efterlängtad bortaseger. Senast laget vann en bortamatch var mot IFK Berga. Laget saknar dock skyttekungen Linus Lamu och målvakten Dildar Caliskan då båda är avstänga. 

Som nykomling har Täby FK tagit väldigt stora steg i utvecklingen och överraskat positivt. Klubben har plockat hela 31 poäng på 23 omgångar av Ettan och ligger på en nionde plats i tabellen. 

Däremot har Täby haft det aningen tyngre på sistone och halkat efter i kampen om att säkra kontraktet. De senaste tre matcherna har alla slutat med förlust och laget åkte på en tung förlust senast mot Karlslunds IF FK med 3-0 på Karlslund Arena förra helgen.

Sändning av match
Inför säsongen köpte de etablerade bolagen NTM och Bonnier News upp rättigheterna till livesändningarna av Ettan, vilket i förlängningen innebär att SportExpressen tillsammans med lokalmedietitlar (i vårt fall NA/Mittmedia) kommer sända Ettan-matcherna under säsongen.

Sportexpressenplay:
https://www.sportexpressenplay.se/fotboll/ettan

NA/Mittmedia:
https://www.na.se/sport

▪️ MATCHDAG
⚽️ Täby FK 🆚 Örebro Syrianska IF
📌17 Oktober, 13:00– 🇸🇪EttanFotboll
📺  NA/Mittmedia – SportExpressen play
🏟 Vikingavallen

Mattias Kurt
oktober 16, 2020

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *